A hónap botránya! Kitiltották a Villából a verekedő bombanőt!-Számára végetért!-Videó!

2010.12.20. 20:14 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Hétfő este olyan történt a Villában, amire nem volt példa a ValóVilág egyetlen részében sem.

 

Olivér és Zsuzsi vitájától hangos már napok óta a luxusbörtön. Mint arról korábban beszámoltunk, a Bombanő szeretné megkaparintani magának a görög fiút, Leonidaszt, aki azonban elutasítóan viselkedik a lány közeledésére. Zsuzsi szerint Olivér tehet arról, hogy Leonidász helyette végül a kint hagyott barátnőjét választotta, ugyanis folyamatosan manipulálta az anyukák kedvencét.

A két versenyző vitája vasárnap este odáig fajult, hogy Zsuzsi először gyümölcsöket vágott Olivérhez, majd neki is rontott, bevallottan azt akarta elérni, hogy Olivér megüsse és kirakják a Villából.

A ValóVilág szabályzata egyértelműen tiltja a fizikai erőszakot, ezért az RTL Klub úgy határozott, a dühöngő bombanő számára véget ért a verseny.

Mit szólsz ehhez?

 

Hír24

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr522528676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása