Tolvai Reni mindent visz

2010.12.19. 12:54 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Az övé a Mega sztár-cím, az álomutazás, az autó és a szerelme
 

BUDAPEST - Ezúttal elmaradtak a szokásos ugratások a sminkszobában. Reni és Kökény Attila is némán készült. Érezhető volt: mindketten nagyon akarják ezt, de Reni talán egy csipetnyivel jobban.

„Teljesen rápörgött erre, talán túl sokat is készült" – mondta Tolvai apuka a nézőtéren Andy Vajna és Aranka, Kökény felesége közé préselődve. A piros kordnadrághoz szmokingot és csokornyakkendőt húzó Friderikusz már az adás előtt összeszólalkozott Mesterrel, ám a zenész sem maradt adósa.

„Emlékszel a nyolcvanas évekre? Akkor még te is fiatal voltál. Angolul van? Nem baj, majd lefordítjuk Sanyinak" – szurkálódott zsűritársával Mester Tamás.

Eszenyi Enikő fütyült kettőjük vitájára és inkább vadul fotózgatott. Felcsendültek a dalok, és a két versenyző bizonyította, hogy nem véletlenül került a fináléba. Aztán jött egy mondat, amitől az egész aréna elnémult egy pillanatra. „Ha nem lett volna a Megasztár, akkor soha nem ismerem azt az embert, akivel akár az életemet is le tudnám élni" – mondta egy videobejátszásban Tolvai Renáta.

Örülsz, hogy ő nyert?


Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr412525635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása