X-Faktor: Testvérpárbaj után duett!

2010.12.18. 20:49 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás

Már csak három fiú van versenyben az X-Faktorban: Király L. Norbi, Takács Nikolas és Vastag Csaba. Ma este kiderül, ki lesz az a két tehetség, akiket a közönség a vasárnapi, végső döntőbe juttat.

A műsorvezetők elmondták, hogy ma este csak a nézők döntenek, és minden versenyző három dalt énekel. Első körben a bemutatkózó dalukkal kezdenek.

A döntő során élőben közvetítenek a versenyzők szülővárosából: Galántán Nikolas apukájával Barabás Évi próbált meg beszélgetni, Veszprémből Szujó Zoltán jelentkezett be Vastag Csaba rajongóinak gyűrűjéből, Kaposváron pedig István Dani kiabált a kamerába Király L. Norbi rajongóival.

Bevonultak a mentorok is, mindenki farmerszerkóban. Feró szerint úgy lenne igazságos, ha ma Ildi egyik versenyzője esne ki.

Vastag Csaba volt az este első fellépője, aki Robbie Williams Let me entertain you című számával állt a közönség elé. Csaba egész héten betegeskedett, és ez kicsit érezhető is volt az énekén: néhol hamiskás volt, és többször recsegett a mikrofon, mikor levegőt vett. Érdekes, hogy tegnap a Megasztár is ezzel a számmal indult. Csaba megint a zsűri asztalán kötött ki, Keresztes Ildikó ki is feküdt tőle teljesen, ami Geszti szerint sok volt. A zsűri elégedett volt Csaba teljesítményével.

Ki a kedvenced?


Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr72524742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giogio 2010.12.18. 22:07:45

A köcsög tót faszi faterja tényleg megvette az első helyett a fiának.

süti beállítások módosítása