Óriási botrány! Lecsukhatják VV Szandikát!

2010.12.18. 15:26 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

VV4: Szexre éhes férfiakat rabolt ki Szandika!

Szandika nem tud lakatot tenni a szájára, és emiatt nagy bajba kerülhet.

Péntek hajnalban Szandika elmesélte Olivérnek, hogy bűncselekmények elkövetésével jutott plusz bevételhez. Részeg, szexre éhes férfiakat csábított el félreeső helyekre, ahol a lány barátai az illetőt megverték és kirabolták.

Egy néző nem volt rest, azonnal bejelentést tett a rendőrségen, így a hatóság kénytelen kivizsgálni az ügyet - tudta meg a Bors. Ha igaznak bizonyul az, amit Szandika mondott, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják a lányt.

Szandika barátja, Sanyi viszont azt állítja, hogy a felpumpált szájú lány hazudott a show érdekében: "Szandi nem csinált ilyet soha. Ha mondott is ilyet, csak azért tette, hogy érdekesebbé tegye magát a versenytársak és a nézők számára. Ha kivizsgálják az ügyet, ki fog derülni, hogy csak szerepet játszott." 

Mit szólsz hozzá?

Lehet, hogy csak műbalhé?

 

 

Life.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr302524037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása