Baleseti sebészetre kellett vinni Király L. Norbit!

2010.12.18. 19:09 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Király L. Norbit csütörtökön a baleseti sebészetre kellett vinni, ugyanis egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült a furcsa mozgású énekes alkarja és az egyik ujja - írta a Blikk.

Úgy tűnik, egyedül Takács Nikolas lesz képes tökéletesen egészségesen a színpadra állni a szombati elődöntőn. Király L. Norbinak megsérült a karja és az ujja, a harmadik finalista, Vastag Csaba pedig napok óta makacs náthával küszködik, és egyelőre megszólalni se nagyon tud.

"Norbi a jobb hüvelykujját rándította meg egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően. Elővigyázatosságból ment be a kórházba megröntgeneztetni, de szerencsére nem tört el, így nem kapott se gipszet, se kötést. Norbit természetesen semmi nem fogja akadályozni a hét végi fináléban, és nem is fog látszani rajta semmi" - nyilatkozta a Blikknek az X-Faktor sajtófőnöke, Fazekas László.

Mit szólsz hozzá?

Life.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr772524530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása