Figyelem! Elkészítik a Horrorra akadva 5-öt!

2010.12.16. 20:04 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Bár mostanában meglehetősen nagy hiány mutatkozik horrorfilmekben a mozik műsorán, talán 2011-ben a Sikoly 4 ismét feléleszti a tetszhalottnak számító műfajt, hogy a Horrorra akadva készítői is mazsolázhassanak a történetmorzsákból.

Annak idején a Sikoly című hatalmas sikerű horrort Scary Movie címmel tervezték bemutatni, mely kvázi műfajt megjelölő cím remekül reflektált volna a film tartalmára, arra a görbe tükörre, melyet Wes Craven Kevin Williamson segítségével az egész műfaj elé állított. Ezt az ötletet később elvetette a Miramax, de 2000-ben, többek között a Sikolynak köszönhetően elkészülhetett a Horrorra akadva című paródiafilm, melynek eredeti címe Scary Movie lett. (Szó szerint "Félelmetes film" a cím, de sokszor ezt a kifejezést használják a horrorok megjelölésére.)

Mit szólsz hozzá?

 Láttad az előző részeket?

Tovább

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr912520455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása