Nap híre! Szíj Melinda nem énekel többet?

2010.12.15. 16:59 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

"Az, ami a személyem körül zajlik, méltatlan az advent időszakához, az ünnephez" - vallotta a Megasztárból pénteken kiszavazott Szíj Melinda.

Forrongó indulatokat váltott ki a hihetetlen hangú győri ügyintéző kiesése - érthető módon Melinda családtagjainak sem tetszett az, ahogy az asszonnyal bánt a zsűri.

"Rosszulesett, hogy a döntnökök szinte megalázták, emberi méltóságában sértették meg a lányomat. Bízom benne, hogy az eredmény nem volt megbundázva, de furcsa volt, hogy Melinda először messze elhúzott, majd a reklám után hebegni-habogni kezdett Claudia és Tilla. Teljes káosz volt, tudtam, hogy valami nem stimmel. Hallottam, hogy voltak SMS-ek, amelyek nem értek célba. Szokatlanul erősen vert a szívem a műsor alatt, éreztem, hogy veszélyben van, készül ellene valami" - panaszkodott a Borsnak Ilona, akinek az is furcsa volt, hogy a korábban Melinda-rajongó Friderikusz lehúzta lánya produkcióját, és azt sem értette, hogy egy énekversenyen miért folyton lánya tánctudását kritizálják.

 Mit szólsz hozzá?


szólj hozzá: Szíj Melinda 2010.12.10


szólj hozzá: Szíj Melinda-Maradj velem

 

Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr32517796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása