Bort, kokaint és whiskyt fogyasztott balesete előtt Stohl-Info-Kép-Videó!

2010.12.14. 16:50 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Bort, kokaint és whiskyt fogyasztott a baleset előtt - vallotta a májusban balesetet okozó Stohl András a bíróságon büntetőügyének első tárgyalásán. A színész azt mondta, bűnösnek tartja magát, de a balesetből csak a csattanásra emlékszik. A tanúk szerint Stohl részeg volt, és az élettársát akarta rábeszélni, hogy vállalja helyette a balesetet. Stohl meghajolva kért bocsánatot a tanúktól. A per március végén folytatódik, addigra kiderül, hogy az orvosszakértő szerint Stohl kábítószer hatása alatt volt-e a baleset idején.

Kilenc óra előtt pár perccel érkezett meg a súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetéssel vádolt Stohl András a Budakörnyéki Bíróság épületébe, fekete öltönyben és bőrkabátban. A tárgyalás egy földszinti teremben volt, és bár az intézmény egyik dolgozója szerint korábban Stohl száz rajongója jelezte, hogy részt vennének a tárgyaláson, és húsznak engedélyt is adtak erre, végül senki nem jött el közülük, és az épület előtt sem lehetet látni rajingókat.

Mit szólsz hozzá?

 


Tovább


szólj hozzá: Stohl András büntetőpere



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr512515696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása