Geszti és Keresztes egymásnak esett

2010.12.13. 12:06 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szombaton Keresztes Ildikó kiejtette Geszti Péter utolsó mentoráltját is - Geszti dühös, és Ildikót okolja azért, hogy a mezőny talán legtehetségesebb énekese már nincs versenyben.

Szombaton hangos füttykoncert kísérte a döntést, amikor Ildikó - nem akarván komoly döntést hozni - a közönségre bízta, hogy Janicsák Veca vagy Vastag Csaba essen ki az X-Faktorból. Ahogy sejteni lehetett, a tinilányok ismét aktívak voltak, és a tehetséges énekesnőnek kellett távoznia.

,,Veca sokkal jobb, gazdagabb, érdekesebb előadó, mint Csabi. Nem is értem, hogy Keresztes Ildinek miért nem volt bátorsága ahhoz, hogy őt ejtse ki, talán gyáva volt picit. Nem tartom helyesnek a döntését, és finoman szólva sem vagyok érte hálás. Még a boríték bontásánál is reménykedtem, de csalódtam. Tulajdonképpen nem is Csabi, hanem az egész Vastag család ejtette ki Vecát, hiszen azok, akik eddig Tomira szavaztak, most a bátyjára küldték az SMS-t." - nyilatkozta Geszti Péter a Borsnak.

Mit szólsz hozzá?

 

Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr12512782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása