Kiborulások napja a ValóVilágban

2010.12.11. 17:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Alekosz féltékeny Jerzyre, Szandika kisebbségi komplexussal küzd, Leonidasz pedig kiosztotta Évát. Ahogy növekszik a létszám, annál jobban elmérgesednek a viszonyok.

Szandinak láthatólag tetszik hálótársa, Jerzy, sőt azt is elkottyantotta a titokszobában, hogy egyszer még "megerőszakolja". Csakhogy a lengyel származású fiú "nem akarja elrontani a barátságot". Ez a legszörnyűbb lerázás, amit egy férfi mondhat. Az őszinteségi rohamban elmondta azt is, hogy Gigi nála a befutó. Alekosznál borult a bili, elege van, hogy csak a csini pofi, a kidolgozott izmok számítanak, nem a jópofaság, az úriemberség. Neki az egyetlen esélye az lehet, hogy "megvásárolja" a lányokat. Kezdtük sajnálni a Villa hősszerelmesét, mert semmi sikerélmény nem érte még villaléte alatt. Bezzeg Gigit és Anikót... Jerzy masszázsa a mennyekbe repítette őket.

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr892509334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása