A Fűrész 7 volt az utolsó rész..............

2010.12.11. 19:27 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Az Amerikában nemsokára megjelenő DVD címe alapján a Fűrész 3D volt az utolsó fejezet a népszerű horrorszériában, azaz a készítők, hiába voltak ötleteik, nem fogják erőltetni a 8. rész elkészítését. Egyelőre.

Amerikában január 25-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray-en a Fűrész hetedik epizódja, mely nem az eredetileg tervezett Saw 3D címet fogja viselni, hanem azt, hogy Saw: The Final Chapter, azaz Fűrész: Az utolsó fejezet. Ez pedig minden bizonnyal arra utal, hogy ezúttal hinni lehetett Hollywoodnak, azaz ígéretéhez híven a Lionsgate egy időre valóban befejezi a népszerű horrorsorozatot. (Persze, ha arra gondolunk, hogy az 1984-es Friday the 13th: Final Chapter című negyedik rész után még mindig folytatódott a Péntek 13-széria, akkor még bármi lehet.)

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr632509565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása