Eddig bírták...Máris kiborultak a villában!-Videó!

2010.12.09. 18:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A ValóVilág 4-ben megvolt az első nagyobb veszekedés. Olivér minősíthetetlen stílusban letámadta Évát, mivel a nagydumás macsó számára a kezdetektől fogva irritáló a lány jelenléte a Villában.

A ValóVilág 4 eddig szolidnak volt mondható, de Olivér gondoskodott róla, hogy ez ne így legyen. Kedden éjjel megvolt az első igazi, gusztustalan és közönséges veszekedése Évával. Az ok nem teljesen tiszta, pláne, hogy hiába követtük élőben az adást, Éva egy rasszistának tűnő megjegyzést tett Olivérre, és elsötétült a kép a következő 30 percre. Természetesen pont akkor volt az említett szájkarate, amikor szünetelt az élő közvetítés, így csak az összefoglalóban láttuk, ahogy az eddigi elveit hangoztató Olinak elborult az agya.

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr862505000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása