"Ilyen még nem volt a Való Világban" - Herman Péter producer

2010.12.08. 17:00 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Egy beszavazóshow-n vesztes fiú is beköltözhetett a VV4 villájába egy nappal a műsor után, mert a stáb szerint kétszer annyian szavaztak rá, mint a néhány telefonszámról erősen megtámogatott legyőzőjére, csak több embertől kevesebb támogató hívást, SMS-t kapott. A reality producere szerint ilyen nem volt még, és a későbbiekben - amikor jelentősen nő a voksok száma - nem is lehet.

Elképzelhető, hogy akár már december 8-án este megismétlődik, ami 6-án történt: akkor néhány telefonról hatalmas mennyiségű szavazat érkezett egy szereplőre a Való Világ beszavazóshow-jában, így a Gombi néven induló férfi beköltözött a villába. Az RTL Klub megvizsgálta a voksokat, és megállapította, hogy a nem sokkal kikapott Jerzy néven induló próbálkozó bejutását kétszer több tévénéző támogatta, csak éppen kevesebbet költött rá - a tévé pedig egy napra rá a volt legyőző után beküldte a műsorba a hétfői beszavazó második helyezettjét is.

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr342502355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása