Megújulnak a Facebook-profillapok - eláruljuk hogyan kapcsolhatod be már most

2010.12.07. 19:22 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Facebook mától kezdődően vezeti be oldalán azt a fejlesztést, amelynek köszönhetően jelentősen átalakulnak a közösségi oldal profillapjai. Az új designt, amelyben a korábbi szöveges üzenetinformációk mellé a profiladatok és a képek bekerülnek a központi helyre, az oldal csak fokozatosan vezeti be az elkövetkező hetekben - de mi eláruljuk miként tudod már most bekapcsolni.

Az új profiloldal a bal oldal sávból a középső hasáb tetejére mozgatja a lak- és munkahelyünkkel, valamint a születésnapokkal kapcsolatos információkat, illetve mostantól itt jelennek meg azok a képek is, amelyeket a mi nevünkkel címkéztek fel az azokat feltöltő ismerőseink vagy barátaink. A változásnak köszönhetően nem csak jobban szembeötlő lesz számunkra a mások által rólunk az oldalra feltöltött multimédiás tartalom is, de mivel hely szabadul fel a bal oldali menüsávban, ezért ott szintén előbbre - és így jobban szem elé - kerülnek a legszorosabb barátaink ill. ismerőseink, akinek immár ikonjai is azonnal láthatóak lesznek.

Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr502500302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása