Otthagyják a sztárok a Facebookot és a Twittert

2010.12.04. 21:38 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Miért érdekes ez? Nos nekünk, mindennapi netezőknek talán nem érdekes, de a szóban forgó oldalaknak annál inkább. Ha egy nagy közösségi oldalt elkezdenek otthagyni a sztárok, akkor arra érdemes feltenni a kérdést: vajon miért?

 

Lady Gaga befejezi a csiripelést és a facebookozást. Mielőtt legyintenénk egyet, hogy a Twitter vagy a Facebook meg sem érzi Lady Gaga eltűnését, jó, ha tudjuk, hogy az illető hölgynek majdnem 24 millió Facebook-rajongója van, és a Twitteren is több mint hétmillióan követik bejegyzéseit.

A sztárok tehát igen nagy forgalmat generálnak a közösségi oldalaknak, mostanában azonban inkább arról hallani, hogy a hírességek befejezik a csiripelést, és értelmesebb elfoglaltság után néznek.

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr122493491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása