Kész a Machete 2 forgatókönyve

2010.12.04. 14:38 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Danny Trejo elmondása szerint a Machete sikere még Robert Rodriguezt is meglepte, így egyáltalán nem csoda, hogy kész is a Machete Kills forgatókönyve. Most már csak az a kérdés, mikor forgatják le és kivel.

Danny Trejo akár holnap kezdené a Machete folytatásának forgatását, főleg, hogy elmondása szerint már kész is van a Machete Kills forgatókönyve, sőt, Machete Kills Again címmel már egy harmadik rész is tervbe van véve. Mindez egy napokban adott vörös szőnyeges interjúból derült ki, amikor a mexikói színész egy újságíró kérdésére azt mondta, hogy "Megkérdeztem Robertet [Rodriguez], hogy mikor írja meg a folytatást, mire ő azt mondta, hogy már meg is írta, úgyhogy viszonylag gyorsan bele is lehetne vágni a filmbe."

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr442492707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása