Minden idők legnagyobb filmes bakijai - összeállítás

2010.11.25. 19:07 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Hatalmas stáb dolgozik egy hollywoodi film elkészítésén, és a premierig számos ember végignézi a végleges alkotást, ennek ellenére így is rengeteg baki marad a produkciókban. A megszállott filmrajongók figyelmét persze semmi nem kerüli el, így mi is láthatjuk, milyen hibák színesítik a nagy műveket is.Tovább

 

Kezdjük rögtön a Közönséges bűnözők című filmmel, melyben egy repülő szerepel, ami négy motorral indul el, érkezéskor azonban csak kettő marad. Ugyanebben a műben látható egy betört szélvédő, ami a középre tartó ütés ellenére a vezető oldalán törik be. A Harry Potter-sorozat is hemzseg a hibáktól, hol a rossz megvilágítás miatt látszik ki Lucius Malfoy eredeti haja a paróka alól, hol a címszereplő váltogatja a helyét egy jeleneten belül. Daniel Radcliffe az egyik pillanatban még az asztal szélén ül, a másikban pedig már Hermione mellé kerül. Egy varázslótanonctól persze elvárható az ilyen trükk, a filmkészítőktől viszont nem. A Titanicot sem tudták baki nélkül megcsinálni, még a sok számítógépes trükk segítségével sem. A süllyedő hajó az egyik képen már a kéményig a vízben van, a másikon pedig a víz felett törik el ugyanaz a rész.

Tetszenek?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr442473243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása