Bill Clinton is a másnaposok között

2010.11.23. 16:43 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Liam Neeson után újabb neves mellékszereplővel bővült a Másnaposok 2 című film stáblistája. Ezúttal Bill Clinton mondott igent egy rövid jelenetre.


Itthon is óriási sikere volt a Másnaposok című filmnek, így érthető, hogy az alkotók leforgatják a második részt. A főszereplők ugyanazok lesznek, ám a mellékszerepekben feltűnik több híresség is. A legújabb kiszivárgott hírek szerint Bill Clinton is igent mondott egy rövidebb alakításra, és már le is forgatták a jelenetet Thaiföldön. Az egykori politikus önmagát alakítja, de hogy pontosan miről szól a dolog, azt nem tudni. Korábban felmerült Mel Gibson neve is a mellékszereplők között, de őt a barátnőjével való állítólagos verekedés miatt kitették az alkotók.

Tovább

Várod a 2. részt? Tetszett az 1.?

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr252468291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása