1,6 millióan látták Benkő Dániel meztelenakcióját a VV4-ben

2010.11.22. 16:16 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Meglehetősen nagy érdeklődés mellett indult el a Való Világ 4, az első beszavazóshow-ra a késői időpont ellenére 1,6 millió tévéző volt kíváncsi november 20-án.

Az RTL Klub legnézettebb műsora, a szombati X-Faktor utáni műsorsávba tette a komoly promóciós kampánnyal támogatott újabb Való Világ-széria első beszavazó show-ját. Az élő adásba kínos jelenet is került, Benkő Dániel lantművész és megélhetési celeb (a képen balról) az első adandó lehetőségnél meztelenre vetkőzött a villában, és egy másodpercig a 12-es karika mellett őt így láthatták a tévézők.

Tovább

Nézted az adást? Mit szólsz ahhoz, hogy újraindult a műsor?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr912465788

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szex & Valóságshow III: BB Évi és Renátó 2010.11.23. 10:15:49

Sorozatunk következő része ugyan nem a Való Világhoz, hanem a konkurens Big Brotherhez kötődik, de médiatörténeti jelentősége miatt kihagyhatatlan, hisz ez volt az első élő dugás a magyar televíziózásban. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása