HTC Desire HD a nagyképű, de van mire...

2010.11.08. 15:34 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A HTC jó ideje remek kis készülékekkel látja el a piacot, de idén februárban még az átlagnál is nagyobbat durrantott a Desire révén. Most itt a Desire HD névre keresztelt nagytesó!

A szeptemberi hivatalos bejelentés óta csak pár hét telt el, és a Desire HD máris megjelent a kereskedelmi forgalomban, vagyis errefelé nincsenek akkora csúszások, mint például a Nokia N8 esetében (fél év). Az újdonság egy kompakt kis dobozkában érkezett meg szerkesztőségünkbe, mely már önmagában véve minőséget sugároz magából. A pakkban nincs túl sok minden: egy készülék, egy hálózati töltő, egy USB-kábel és egy vezetékes headset. Ez utóbbi meglehetősen pofásra sikeredett, távirányító és kis csipesz is jár hozzá, no és nem mellékesen még a hangminősége is abszolút rendben van.

Tovább

Mit szólsz hozzá?

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr472433748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása