Késsel fenyegették a Csillag születik sztárját

2010.11.04. 17:22 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

Varga Viktornál betelt a pohár: folyton támadások érik, és manapság már nem csak szóban. A  Csillag Születik sztárja már azt is fontolóra vette, hogy egészen Amerikáig fut, és inkább ott telepszik le, mert úgy gondolja, ott jobban elfogadnák.

Tovább

Mit szólsz hozzá?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr582423570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müller őrmester 2010.11.05. 12:42:07

Menjen oda, én nem bánom. Mellesleg, az amerikaiak szerint, a magyarországi közbiztonság békebeli.Nekem speciel nem tetszik a pofája és a zenéje sem. Mi a lófaszt sír ? Az tényleg a korlátlan lehetőségek hazája. Hazánk csupán egy állóvíz.Ha lenne tehetségem és tököm, én nem haboznék és mennék.

www.hirbase.blog.hu 2010.11.05. 12:55:27

Hát persze....De most komolyan: Egy ilyen döntés, hogy kimegy-e Amerikába vagy nem, szerintem ne azon múljon, hogy 1x-2x leszólták a kinézete miatt...Azon felül természetesen ha van rá lehetősége, menjen csak nyugodtan, valószínűleg ott jobb karriert tud majd csinálni...

süti beállítások módosítása