Tízszer annyian töltötték le az IE9, mint a Firefox 4 bétáját

2010.09.28. 18:15 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Az Internet Explorer következő verziójának bétája hihetetlenül népszerűnek bizonyul a felhasználók körében. A Microsoft múlt hét végén kiadott előzetes programját ugyanis alig két nap alatt kétmillió példányban töltötték le világszerte - jelentette be Redmond hétfőn.

Tovább

Vélemények:Ha ennyire bejött az új IE, akkor miért kell még mindig a 2.0-ra optimalizálni külön a weboldalakat??? Nézze már meg valaki rókával a Pénzügyminisztérium honlapját és sírjon egyet! Azért néz ki úgy, ahogy, mert 6.0-ra van optimalizálva, az összes többi böngészőben xarul jelenik meg.

Amúgy a múltkor kíváncsiságból feltettem a FF 4 bétáját, majd miután közölte, hogy egyetlenegy kiterjesztéssel sem kompatibilis, rögtön le is gyalultam. Majd ha kijön a végleges, azt frissítem. Tesztelje, akinek két anyja van, meg aki fizetést kap érte!

Sose rakok fel többé bétát, még egy számológépből sem. Majd ha fizetnek érte, akkor tesztelek.



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr292330171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása