Fogy a levegő Obama körül

2010.09.26. 13:12 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szétszéledt a gazdasági stábja, megtagadják a párttársai, és akad olyan egykori híve, aki már belefáradt abba, hogy védelmébe vegye őt. Nehéz időket él Barack Obama amerikai elnök, de most már láthatóan mindent egy lapra, a gazdaság felpörgetésére tett fel, és volt már olyan elődje, akinek sikerült talpra állnia hasonlóan katasztrofálisnak tűnő helyzetből.

Tovább

Vélemény: Hat bizony, de hogy az o -Obama - szavaival eljek, egy haborut konnyebb elkezdeni mint befejezni..Vietnamban is elkepeszto verfurdo kezdodott, amikor kivonultak, Afganisztanban Irakban sem lenne mas, csak meszarszek az amerikabarat helyieknek.

Az lenne aztan az imidzsepitis, meg a fair dolog, jo uzenet a vilagnak, hogy jo lora teszik, aki az USA-ban bizik.
Nagy pofaval odavonulni volt hulyeseg, nem artott volna egy kis helyzetelemzes, koltsegveteskeszites, strategia, meg miegymas, hulye demagog szovegelesek helyett.



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr992324228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása