FIFA 11-legfrissebb info-k!

2010.09.26. 15:46 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Legfrissebb megjelenési hírek+előrendelés!-link

 

Trailer:

 

 

A FIFA 11 átírja az élethű játékos fogalmát. A FIFA 11 Personality+ funkciója az összes pályapozíció minden játékosának eredetiségét és élethűségét forradalmasítja.
A Personality+ egy adatbázis alapján különbözteti meg egymástól a focistákat, amely minden játékos képességeit értékeli és osztályozza 36 tulajdonság és 57 adottság mentén. A Personality+ mindenütt integrálódik a játékba. Az elitjátékosok most bemutathatják világklasszis tehetségüket.

A FIFA 11 egy másik újdonsága a Pro Passing rendszer, melyben a passz hatékonyságát a vezérlővel tanúsított ügyességünk, a játékos képességei, a helyzet és az időtényező határozza meg a pályán: mindezek együtt jól megalapozott és élvezetes passzolási szisztémát tesznek lehetővé. A rossz döntések, illetve a labda túl gyenge vagy túl erős megrúgása hibákat eredményeznek. A játékosok biztonságosabb, hatékonyabb játékot várhatnak az új típusoktól, például a kanyarodó passztól.



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr322324546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása