Vizsgálja a médiahatóság az Édesnégyes erotikus jeleneteit

2010.09.18. 17:03 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Már nyolc nézői panasz érkezett a Tv2-n futó Édesnégyes című műsor miatt: a tévézők az este hétkor, 12-es karikával vetített valóságshow-t a túlzott erotikus tartalom miatt jelentették fel.

Tovább

Vélemény: a lényeg, h van egy jogszabály amit be kéne tartani az elszabadult médiaszemét gyártóknak.

az, h tényleg silány ribanc-stilusban nyomják a csajok az az ő dolguk, de azt, hogy a p**jukat riszálják, egyik fogdossa a másik ütközőit--na azt már tényleg nem ilyen módon kéne bemutatni.

sajna "mindent a nézettségért" -elv dominál.

én kaja közben ragadtam le pár percre, de tényleg csak annyira, hogy az affektáló főhősnők mindegyikének lássam a megynilvánulásait--ennyi kb elég is volt belőlük. több bulvárfogyasztó nőismerősöm / értsd nőknek készült celeb-leltározó újságok fogyasztói csoportja /is kinyilvánitotta, hogy ezzel a műsorral alulmúlták magukat.

viszont ez esetben ha van egy jogszabály akkor azt be is kell tartani---adják le 8 de inkább 10 után és legyen boldog az vele aki akar. az sem érdekel ha oboaleckével bővitett énekórát tartanak, de ne főműsoridőben és rosszul beminősitve.

ennyi lenne a megoldás.

amúgy meg ezek a kereskedelminek csúfolt bulvárcsatornák nyomába se érnek az anyacsatornáiknak. ott nem 20 perc műsor 25 perc reklám megy.

milyen istentől elrugaszkodott IQ-hiányos szerkesztő az pl aki egy gyerekrajzfilmet megszakitó reklámblokkba beteszi a hüvelygomba-tampon-lábgomba-büdős száj reklámokat ?????

ez is hungarikum.......

Neked mi a véleményed?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr782305721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása