Ingyenszoftver: foci és új Explorer

2010.09.18. 16:56 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Ezen a héten a focijátékok rajongói minden bizonnyal elégedettek lesznek, hiszen két új játék demóját is letölthetik, megérkezett az új FIFA, és a Pro Evolution Soccer is. A többieknek az Internet Explorer legújabb, gyökeresen átdolgozott, 9-es kiadásának béta verzióját, illetve a számítógép automatikus ki- és bekapcsolásával áramot megspóroló segédprogramot ajánlunk figyelmükbe.

Tovább

FIFA 11 (magyar)

A FIFA 11 focisorozat új része teljesen átdolgozott grafikával, látványosabb animációkkal, könnyebb, konzolosabb irányítással, valamint intelligensebb kapusokkal rendelkezik. Számtalan új funkcióval lett gazdagabb a játék, ilyen a 360 fokos precíz labdavezetés, a Pro Passing passzrendszer, a test-test elleni küzdelem, illetve a Personality funkció, amely az egyéni képességekkel láthatjuk el a játékosokat, további lehetőség még a kapus irányítása. További újítást jelent a szurkolók, a buzdító énekek kiabálások beállítása a csapatokhoz.
A FIFA 11 demóban Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen, Olympique Lyon csapatokkal játszhatunk  3 perces meccseket a Estadio Santiago Bernabeu stadionban.

Letölt!

Képek!

Pro Evolution Soccer 2011

A Pro Evolution Soccer (PES) a kifinomultabb grafikája mellett számtalan újdonságot tartalmaz. Ilyen a játékosok kifinomultabb mesterséges intelligenciája, amely több mint 1000 új mozdulatsorral bővült ki, vagy az online Master League lehetőség. További újdonság, hogy szabályozhatjuk a passzok erejét, irányát és a pontosságát, illetve a 360 fokos irányítással tucatnyi mozgás áll a rendelkezésünkre, ami a labda űrtartalmát, súlyát, tömegét is figyelembe veszi. Játékmódokból a Bajnokok Ligáján és ez Európa Kupán is indulhatunk, de ezek mellett például a dél-amerikai bajnokságban is focizhatunk

Letölt!

Képek!

Várom a tapasztalatokat!!!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr362305710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása