Meglepő döntés! Visszavonul a Csillag születik sztárja

2010.09.15. 20:28 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Kovácsovics Fruzsina úgy döntött nem szerepel tovább a médiában. Elege lett abból, hogy a bulvársajtó folyton a magánéletével foglalkozik és az életében turkál. Rengeteg pletykát hordtak össze róla, többek között hogy anorexiás, folyton bulizik és iszik és a szerelmi életét is kikezdték. Fruzsi döntése végleges, bár a zenélést nem hagyja abba szerencsére.

Tovább

Vélemény: helyes.. hmarabb kellett volna mar...

 

hát nem csodálom h elege lett abból h az életében turkálnak... ahhoz képest jól bírta a kiképzést, de én sem akarnám h a szomszéd kislány olvasgasson rólam eltorzított történeteket a BRAVO-ban vagy IMben vagy a többi hülye gyerekújságban =S sem azt h az utcámban élő emberek tudják azt h éppen kivel mivel mit és hogyan csinálok... egyszerűen semmi közük hozzá, és ENNYI



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr532298913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása