Orbán tavaszra új alkotmányt akar

2010.09.05. 11:20 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Öt feladatot tűzött ki a polgári jobboldal számára Orbán Viktor a kötcsei találkozón, köztük az új alkotmány elfogadását már jövő tavasszal. A miniszterelnök arról is beszélt, meg kell őrizni a választási győzelmet eredményező szövetséget a polgári középosztály és a szegényebb régetek közt. A találkozón több miniszter is beszámolt terveiről, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter bejelentette, hogy 2012-től visszaállítanák a járásokat. A résztvevőknek Schmitt Pál köztársasági elnök főzte a lecsót.

Tovább

Vélemény: Nagyon unalmas és felesleges még mindig jobb- és baloldalról,polgári szövetségről?! beszélni.A mostani kurzus etatista, az előbbi meg nem volt annyira az.Mindkét módon lehet irányítani egy országot,az előző nem tetszett az embereknek,kicsit "II.József"-es is volt,megbukott.Vitatkozni lehet a módszeren, de a kapitalista valóságot egyik sem hagyhatja figyelmen kívül, OV sem.Már figyelmeztették okosabb emberek,hogy az az ösvény,amelyen mehetünk keskeny,ugyanakkor bonyolult,sokkal bonyolultabb,mint amilyennek ő látja.
Ezt a kurzust egyébként főleg a keresztény-polgári-trianonos-nacionalista maszlag miatt nem bírom,meg azért,mert a korrupció itt is ugyanúgy fel fogja ütni a fejét,ahogy tette azt korábban,felesleges a jelenlegi álszenteskedés.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr842272661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása