Leiskolázta a szerbeket a pólóválogatott

2010.08.30. 20:48 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Iskolajátékkal gyógyult ki a szerbfóbiából a magyar férfivízilabda-válogatott a zágrábi Eb-n hétfő délután. Kemény Dénes együttese elsősorban a 4-0-ra megnyert harmadik negyednek köszönhetően győzte le 9-6-ra Szerbiát, amely ellen 2004. augusztus 29-e, az athéni olimpia döntője óta nem sikerült nyernie.

Tovább

Origo-Vélemény: Szép volt fiúk,a szerkesztőnek üzenem,hogy Kis Gábor játszott,nem Kis Gergő!

 

Egy, igen jó meccset, láthatunk. Amikor 3:1 ről feljöttek, a szerbek, 3:3 ra, vagy is, a szerbek kiegyenlítettek, már a körmömet rágtam, majd amikor 4:3, és onnan szinte minden bejött, úgy ahogy kellett. Már éreztem, hogy meg van a meccs!
Szép volt fiúk! Gratulálunk, jó helyzet felismerés, ragyogó, helyzetek, szép, Nagy Viktor védések! A végén Kiss Gergőnek ismét volt, egy hatalmas bomba gólja. Csodálatos eredmény!

MV: Szép volt!.....Így tovább!........Nagyon gratulálok!......Nagyon jó, hogy ilyen szép eredményeket el tudunk érni.........remélem ez a helyzet továbbra is így marad..........

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr172259873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása