Leesett a zsűri álla!Tehetségek a magyar X-faktorban!

2010.08.30. 10:39 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szombat este az RTL Klub-on mindenki azt X-faktort kereste. És bizony talált is! Több tízezer ember jelentkezett a tehetségkutatóba és jó pár olyan akadt köztük, akik olyan hangokat csillogtattak meg, amik a profizmushoz szökött zsűritagokat is lenyűgözte. Volt bőven szájtátás! Nézzük a legtehetségesebbeket!

Tovább

Vélemény: Mindegyik kiemelkedően tehetséges. És gondoljátok el mennyi ember van még az országban, aki úgyszint tud teljesíteni... és nem Király Viktort kellene hallgatnunk, aki magyarul is alig tud tisztán beszélni... (ez most a szombati megasztárról jutott eszembe, ahol egy angol csajt tovább juttattak. Nem volt rossz hangja az igaz: de kéérem! egy értelmes magyar mondatot nem tudott... diszkrimináció!)

 

Itt sok videót megtalálsz az X-faktorról!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr462258191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása