Magyarországra szállították a Baglánban meghalt katona földi maradványait

2010.08.29. 17:31 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Vasárnap délelőtt megérkezett Kecskemétre a repülőgép, amely hazaszállította a hétfői afganisztáni támadásban meghalt magyar katona földi maradványait. A honvédelmi miniszter és a vezérkari főnök is megjelent a gép fogadásakor, a katonai tiszteletadáson. A támadás egyik sérültje, Dani Fruzsina orvos sajtótájékoztatón idézte fel Kecskeméten a támadás részleteit. Azt mondta: a magyar konvojt figyelmeztették az indulás után, hogy fegyveresek vannak az út mellett, ekkor a szabály szerint gyorsítottak, majd egy óriási robbanásra emlékszik.

Tovább

Sok kép itt!

Vélemény:

Nyugodjon békében

Őszinte részvétem a családjának.

A magyar hadseregnek semmi keresnivalója hazájától 4-5000 km messzeségben idegen országban az imperialista gyarmatosítók csatlósaként. Nem sajnálok senkit sem, aki oda megy hogy kiemelt zsoldot kapjon. Nem kötelező oda menni és idegen országban idegen népek nyakára bábkormányt rakni, ami ellen azok jogosan védekeznek. Nem kötelező sem a NATO tagság,de a NATO tagoknak sem, sok NATO tag van, aki nem vesz részt ilyesmiben. Nem vesz részt Izland, aki hadsereget sem tart fenn, nem vesz részt Hollandia sem, ez a magyar kormány ismét az utolsó csatlós szerepében tetszeleg,mint 65 évvel ezelőtt...



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr322256770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása