Rekorddal indul a ValóVilág5!!

2011.06.24. 18:44 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Augusztustól az RTL Klubon ismét a lét lesz a tét, elindul ugyanis a ValóVilág 5. szériája.
 
Még ki sem heverhettük Olivér csínjeit, Szandika hisztijeit, Éva rikácsolását, nem is beszélve Alekosz csajozási szokásairól, máris újabb szereplők rigolyáival ismerkedhettünk majd meg. Valamivel több, mint 38 ezren akarják ugyanis megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek Magyarországon televízióműsorba.



A ValóVilág Villába beköltözni akarók magas száma és a műsor 4. szériájának hatalmas nézettségi sikere miatt az RTL Klub már az őszi televíziós szezon legelején, augusztus végén elindítja a ValóVilág5-öt.

- Természetesen hiszünk a sikerben. Már javában zajlanak az előkészületek és megígérhetem, hogy a ValóVilág5 is tele lesz érdekes emberekkel, akik tudják; a ValóVilág villában valóban a lét a tét - nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a hamarosan induló műsorról.

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr463012023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása