VivaComet 2011: Győzetesek!

2011.06.11. 15:05 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Sp és Fluor Tomi is a díjazottak között volt a 2011-es Comet gálán. A Viva TV nagyszabású showját idén az Arénában rendezték meg, ahol a külföldi sztárvendég Edward Maya is szórakoztatta az összegyűlt közönséget. Íme a beszámoló az eseményről!

2011-ben is megrendezésre került a Viva Comet, ahol több kategóriában adták át a gömböket a nyerteseknek. A legjobb klip díját idén Tóth Gabi zsebelhette be az Elég volt című videóért, amit Indián rendezett. Gabi az eseményen fel is lépett, egy szűk kék tornadresszben simán leénekelte a mezőnyt. Barbee és Lola a legújabb dalaikkal és táncosokkal szórakoztatták a részben tinikből és szüleikből álló tábort.

Düki inkább a táncra gyúrt rá, az éneklést nehezen hangolta össze a mozgással, de látványos produkciója miatt ő is esélyes volt az idei év felfedezettje díjáért. Ám nem az ex-Bad Boyzos fiú, hanem Fluor Tomi kapta a gömböt. A Mizu és a Lájk dalokat már kívülről fújó közönség hatalmasat tombolt az orgonával és hárfával színesített dalon. A legjobb énekesnő Wolf Kati lett, aki az X-faktor tehetségkutatóban tűnt fel és az idei Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselte hazánkat.

SP-t lányok sikolyai kísérték a színpadra, ahol a Nevem SP című dalára visíthattak a tinilányok. SP a legjobb férfiénekes kategóriát is megnyerte, így volt oka örülni. A legjobb együttes a Children of Distance lett, akik Brasch Bencében előadták az Emlékezz rám című számot.

Adri az Eltünnék veled című slágert egy fura űrruhára hajazó szerelésben énekelte végig, míg Vastag Tomi és táncosai esőt imitáltak az ősziesre varázsolt színpadon. Varga Viktor kerékpárral érkezett és a még kevésbé ismert Keri nevű énekesnővel duettezte el a Lehet zöld az ég, kék a fű slágerét.  Király Viktor zongorával kísérte magát és táncos produkciót hozott a színpadra.

Az este sztárvendége Edward Maya és énekesnője több számot is eljátszott a színpadon, zárásként pedig az Anti Fitness Club csapott a gitárok közé.

Az Életmű-díjat Geszti Péter vette át idén, aki a Rapülők és a Jazz+Az formációkért és dalszövegírói tehetségéért ismertek el.

Te melyik díjazottnak örültél a legjobban?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr182975338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása