Attila családja beszólt Fáynak!

2011.06.06. 13:59 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Köszönjük szépen, Fáy úr! – kezdte gunyorosan. Nem bánta meg, amit mondott
 

BUDAPEST - Bár a zsűritagok az Appril Projectet választották a legjobbnak, a nézők szavazatai alapján mégis a kézdivásárhelyi László Attila (14) nyerte a Csillag születik szombat esti döntőjét.

Sőt Fáy Miklós színikritikus ezúttal sem adott 10-est az erdélyi tehetségnek, és ez a rokonoknak igencsak rosszulesett, olyannyira, hogy egyikük nem is türtőztet te magát, beszólt neki.

– Köszönjük szépen, Fáy úr. Magának köszönhetjük a sikert, a sok negatív kritikája miatt Attilára szavaztak az emberek! – mondta maró gúnnyal az egyik rokon, majd meg is tapsolta a kritikust. Amikor megkérdeztük az énekes hozzátartozóját, hogy miért nem fogta vissza magát, kiöntötte a szívét.

– Úgy éreztem, mintha egy kicsit mostohagyerekként bánt volna Attilával.  Nekem úgy tűnt, hogy egyáltalán nem örült  a sikerének – magyarázta Attila rokona.

A kritikus legkellemetlenebb percei azonban csak ezután következtek. Már jó egy órája véget ért a verseny, amikor el akarta hagyni az RTL Klub épületét. A főbejárat előtt azonban pont Attila hozzátartozói pezsgőztek. Ekkor kínos mosoly ült ki Fáy arcára; látszott rajta, hogy legszívesebben viszszafordulna, ha nem lenne túl kellemetlen a helyzet. Az ünneplő rokonok azonban nagyvonalúak, sőt kimondottan figyelmesek voltak vele. Pezsgővel kínálták, majd arra kérték, hogy fotózkodjon velük. Attila nagymamája pedig még kézdivásárhelyi otthonukba is meghívta Fáyt, sőt hozzátette, remek ételekkel várná a szigorú ítészt.

A kritikus igencsak zavarba jött, nem tudott mit kezdeni a gesztussal, hiszen az előzmények arra utaltak, csupán gúnyolódnak vele. A mikor rákérdeztünk, valóban hendikeppel indult-e nála Attila, vagy csak a rokoni elfogultság beszélt a győztes hozzátartozójából, egyértelműen elmondta miért pontozta le.

(Fotó: Fuszek Gábor) - KÉPEK! >>>

– Nem pikkeltem Attilára. Azért nem adtam tízest neki, mert úgy éreztem, nem annyit fejlődött, amennyit vártam. A család meghívását pedig nem valószínű, hogy elfogadom. Nem akarok visszaélni a jószívűségükkel – mondta Fáy diplomatikusan, László Attila „beszólogatós" hozzátartozója pedig lapunknak megsúgta:  egyetlen  percig  se  bánja, hogy odamondogatott Fáynak.

Kolontár Krisztián

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr442961549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása