Új csillag született: László Attila a tévézők kedvence!

2011.06.05. 12:48 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Elbúcsúzott a harmadik Csillag születik az RTL Klubon. A show-ban felléptek a Rippel-fivérek, az Edda, Balázs Fecó, Geszti Péter és Nagy Feró, a sorozatot pedig László Attila nyerte.

A Csillag születik utolsó adásában László Attila Balázs Fecóval énekelt duettet, a táncos csapatot a Rippel-testvérek segítették, Krizbai Tecát pedig Pataki Attila (akitől ezúttal sem hangzott már hitelesen a "fáztam eleget az utcák kövén") próbálta bátorítani színpadias kézcsókokkal, simogatásokkal. A műsorban fellépett az X-Faktor két mentora, Geszti Péter és Nagy Feró is, mindketten együttesükkel.

36 ponttal Krizbai Teca végzett negyedikként a zsűrinél, a középmezőnyben várakozott László Attila és Szabó Ádám, Fáy Miklósék szerint viszont az este legjobbja ezúttal is az Appril Project volt.

Szirtes Tamás a stábot dicsérte, fantasztikus embereket emlegetett, Hernádi Judit pedig izgalomról beszélt, arról, hogyan "nőttek bele a sikerbe" az előadók. Fáy Miklósnál a táncoscsapat volt a nyerő, Oroszlán Szonja pedig a fejlődést emelte ki a szorgalom, a kitartás mellett.

A nézők szavazatai alapján a harmadik Csillag születik-et László Attila nyerte. A győztessel pár nappal a nagydöntő előtt beszélgettünk, a cikket itt találja.

Kinek szurkoltál?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr242958897

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Született június negyedikén 2011.06.06. 11:12:33

A Csillag születik szombati döntőjébe beletenyerelt a politika, és lehet, hogy még a végeredménybe is beleszólt. Nem, nem Nagy Sanyi alekoszos utalással tarkított, kacifántosan óvatos szociál-makroökonómiai helyzetértékelésére gondolok, mely szerint ....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása