Beyoncé: Megjelent az énekesnő eddigi legdurvább videója!

2011.05.20. 19:34 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A szexi Beyoncé végre megmutatta, nem kell platinaszőkén és morbid módon meredni a kamerába ahhoz, hogy hatással legyél az emberekre! Az énekesnő új videójában minden eddigi teljesítményén túltett, mégse lett belőle Gaga-utánzó!

foto:profimedia.hu

 

Az új videót már hosszú ideje beharangozták, ám csak tegnap került nyilvánosságra. A Run the World – Girls című szám zeneileg sem utolsó (bár igaz, hogy mintha csak a Major Lazer Pon the Floor című dalának remix változata lenne), de látványban biztosan túltesz a szexi énekesnő minden eddigi produkcióján! A közel 5 perces dalban Mrs. Jay-Z lazán csinálja végig a legbonyolultabb tánckoreográfiákat is, miközben mögötte szó szerint seregnyi lány figyeli és utánozza minden mozdulatát
 

Látszik, hogy Beyoncé bekeményített: ez nyilván a Gaga-őrületnek köszönhető, ám jó érzés látni, hogy nem egy az egyben koppintja Mother Monster stílusát – mint korábban Christina Aguilera – hanem saját imidzsét fejlesztette jóval pörgősebbre és odamondósabbra. A dalban többször káromkodik, és félreérthetetlen mozdulatokat tesz: a kérdés csak az, hogy nyer-e mindezzel annyi rajongót, hogy letaszítsa Gagát a trónról?

 

Mit szólsz hozzá?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr332919898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása