VV4: Anikó lett a kiválasztott!

2011.04.24. 21:32 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Százötvenegy nap után már csak négyen maradtak versenyben a Való Világban. Az már biztos, hogy Anikónak még egyszer párbajoznia kell, s azon múlik majd, hogy a végső csatába beszállhat-e.
Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogy kire kerül a zöld kendő az utolsó, tizedik kiválasztáson. Napok óta lázban tartotta a villa lakóit, hogy ki legyen a Kiválasztott.

Pár napja Anikó elárulta, hogy Alekosztól fél a legjobban, már Jerzytől is tart, de Évára fogja tenni a jelét. Jerzy a két lány között gondolkodott, vagy Anikóra, vagy Évára akarta tenni a jelét. Alekosz viszont azt fontolgatta, hogy feláldozza magát Éváért, hogy legjobb barátja megmeneküljön az utolsó Párbajtól. Az Okostojás úgy taktikázott, ha kivinné Anikót, így Évával mindketten bekerülhetnek a fináléba.

A héten bent lévő villalakók már korábban szavaztak. Ha rajtuk múlt volna Jerzy párbajozna ismét, hisz Olivér és Zsófi a Szépfiúra, míg Gigi Alekoszra tette a jelét.

A vasárnap esti Kiválasztás végül nem okozott nagy meglepetést. Jerzy a beszédében elmondta, hogy a két lány között gondolkozott, ám korábbi problémáik miatt végül Évára rakta a jelét, míg a Törtető és Alekosz Anikóra tette a jelét. A Rosszkislány rövid beszédében azt állította, taktikai okokból tett Alekoszra.

- Én akarom írányítani az eseményeket - indokolta döntését Anikó, aki így akarta elkerülni, hogy rajta kívül másnak is két jele legyen. A Rosszkislány 151 nap bezártság után, élete első párbajára készülhet. Ha betartja korábban hangoztatott ígéretét, akkor Évát fogja kihívni, és így eldől majd, melyik lány lehet ott a fináléban.

Ki a kedvenced?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr112852834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása