Bécit sokkolta Gigi szexfilmje!

2011.04.23. 17:49 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
BUDAPEST - Hatalmas családi botrányra számíthat Gigi (21), amint kitette a lábát a villából. Bátyja, Béci (26) ugyanis nemrég szembesült húga nem éppen foltmentes múltjával, ami valósággal sokkolta.
 

–  Úristen!  Ha  kijön,  én  kitekerem a nyakát! – fakadt ki Béci, amint meglátott egy-két kimerevített fotót az egyik fétisfilmből, amelyben a húga szerepelt. Béci – amikor szerkesztőségünkben járt – még teljes vállszélességgel kiállt húga mellett, körömszakadtáig védte, dacára annak, hogy tisztában volt vele: Gigi erotikus fétisfilmekben szerepelt.

Szadomazo. Gigi a leszbijelenetben élvezettel fojtogatja partnernőjét

 

Azt hozzátette, ő nem látta ezeket a filmeket, és valójában nincs is tisztában azzal, hogy az említett felnőttfilmműfaj gyakorlatilag a kimondottan az agresszív szex kedvelőinek szól, tele van szadomazó jelenetekkel, késeléssel és hasonló „ínyencségekkel". A filmek, amelyekben Gigi szerepel, kimondottan az erőszakot helyezik előtérbe: a lány karddal szúr hasba egy meztelen szőkeséget, és a fojtogatás sem marad ki a repertoárból. Egy másik hasonló alkotásban pedig Gigit „felakasztják". Gigi óriási kockázatot vállalt ezzel, hiszen tudhatta, hogy a bátyja – aki mindig vadul védte húga erkölcseit – előbb-utóbb tudomást szerez filmes tevékenységéről, és éktelen dühbe gurul majd. Béci például a CKM-es fotózáson azt se engedte meg neki, hogy a melltartóját levegye! És Gigi mindig is tartott tőle, ezért nem árulta el neki azt sem, hogy lefeküdt Jerzyvel.

– Teljesen kész vagyok! Majd ha kijött a villából, elbeszélgetek vele! A párbaj után mindössze öt percet tudtunk beszélni, és nem is tudtam, mik jelentek meg róla a lapokban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért vállalkozott ilyesmire – mondta Béci feldúltan.

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr682850117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása