VV4: Friss! Jerzy a győztes!

2011.04.17. 21:54 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A Villa szépfiúja nagyon szoros csatában verte meg sógorát, a magában túlzottan is bízó Bécit.
 
A párbaj részletei:

Megkezdődött a VV4 első „családi” párbaja. Béci, akit két kiválasztó jellel párbajra küldtek a villalakók kihívta húga szerelmét, Jerzyt.

Béci nem fogta túl érzelgősre búcsúját, magának kicsit ellentmondva mindenkit biztosított szeretetéről, még Évát, és Alekoszt is, majd elindult a stúdió felé.
Jerzy a kezdeti nehézségek ellenére villaléte alatt annyira belejött a szónoklás tudományába, hogy nem is volt elég neki a megadott idő arra, hogy elköszönjön a többiektől.

A stúdióba érve Jerzy végre kimondta azt, ami már napok óta nyomta a lelkét. Nagyon rosszul esik neki az, hogy Béci őt hívta párbajra.

A folytatásban górcső alá vettük a párbajozók villakapcsolatait. A nézők láthatták, hogy hogyan élt Éva, Alekosz és Anikó mellett a két párbajhős.

Egy váratlan pillanatban Lilu és Balázs a stúdióba szólította Gigit, aki mindkét fiúhoz nagyon közel áll. Gigi nehezen, de végül testvére mellett tette le a voksát, amivel Jerzy teljes mértékben egyet értett.

Eljött a kortesbeszédek ideje. Béci mellett Anikó kampányolt, Jerzy beszédét pedig a szónoklatok villabeli mestere, Alekosz mondta el.

A bent lévő három villalakó közül Éva és Alekosz Jerzyt, Anikó pedig Bécit várta vissza a Villába.

Az eredményhirdetés nagy meglepetést hozott. Jerzy nagyon szoros csatában 54%-kal megverte sógorát.


Az előző nap összefoglalója:

Egyre jobban érződött a párbajhangulat Jerzyn és Bécin. A Villa testvérpárjának még játékban lévő tagja alattomos beszólásokkal próbálta gyengíteni sógorjelöltjét, ami Jerzynek is egyre rosszabbul esett. A Szépfiúnak kinyílt a szeme, egyre több ellentmondásra jött rá Bécivel kapcsolatban. Jerzynek nagyon rosszul esett, hogy kihívott lett, annak ellenére, hogy szerelmének bátyja korábban kijelentette, hogy ő lenne az utolsó, akit párbajra hívna.

Béci zárta a Vacsoracsata hetet, mielőtt nekikezdett volna a főzésnek, bemutatta Villaereklyéit az esti vendéglátó. Béci ezt az alkalmat is megragadta, hogy megpróbálja nevetségessé tenni Jerzyt. Sok szívéhez valóban közelálló tárgy mellett bemutatta sógorától kapott szülinapi pólóját, amin egy jóízűt röhögött.

A hét utolsó házigazdája kuktájával, Alekosszal bevásárolt, majd nekilátott a főzésnek. Az amerikai este előkészületeiben a Villa Okostojása nem túl sokat segített, sokkal szívesebben tartott minőségellenőrzést az estére szánt whiskyből.

Béci nagyon bőséges menüsorral készült, a vendégek többsége már az előételként felszolgált hamburgerrel és hot doggal jól lakott, így már alig tudták elfogyasztani a főételt és a desszertet.

A Vacsoracsata eredményhirdetése alatt Éva nagyon kiborult, ő kapta a hét során a legkevesebb pontot, nagy riválisa Anikó pedig maximális pontszámmal megnyerte a játékot. Éva besokallt attól, hogy Anikó minden feladatban jobban teljesít nála, és attól fél, hogy kettejük lehetséges párbaján is hasonló végeredmény fog születni.

Kinek szurkolsz?
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr252834786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása