Itt a legújabb előzetes a Karib-tenger kalózai 4. részéből!

2011.03.23. 17:24 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Mivel már csak kevesebb, mint két hónap van hátra a Karib-tenger Kalózai 4: Ismeretlen Vizeken című film premierjéig, a Walt Disney Pictures stúdió úgy döntött, tovább fokozza az izgalmakat egy második előzetes kisfilm megjelentetésével.

A legújabb kalóz sztori ismét Jack Sparrow (Johnny Depp) körül forog, aki összefog Barbossa kapitánnyal (Geoffrey Rush), hogy megtalálják az örök fiatalság kútját. Azonban útjukat keresztezi Feketeszakáll kapitány (Ian McShane) és heves vérmérsékletű lánya, Angelica (Penélope Cruz), akiknek hasonló céljaik vannak. Utóbbival Sparrow kisebb szerelmi kalandba is keveredik.
 

A stúdió azt már korábban bejelentette, hogy a Rob Marshall rendezte negyedik részt 3D-ben forgatják olyan helyszíneken, mint Hawaii, Nagy-Britannia és Los Angeles.
 

A film 2011. május 20-ától látható a mozikban, köztük Magyarországon is.

 

Meg fogod nézni?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr282765519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása