Külön valóságshow-ban keres menyasszonyt Alekosznak az RTL Klub!

2011.03.18. 09:51 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Ha Alekosz kiesik, vagy megnyeri a Való Világ 4-et, az RTL Klub újabb szerződést tol majd elé, párkereső műsor főszereplője lehet. Ha összejön a tervezett reality, Olivér biztosan kap benne szerepet, de más villalakó is feltűnhet benne.

Amint vége a VV4-nek, várhatóan májusban, akkor az RTL Klub újabb tévés ajánlatot tesz az interneten jelenleg legnépszerűbb szereplőnek, Alekosznak: mivel ő minden női lakótársát próbálta meghódítani (hasztalanul), vele forgatnának egy napi realityt, a Benkő feleséget keres mintájára - tudta meg az [origo] a Való Világ kreatív főszerkesztőjétől, Rubin Kristóftól.

A műsor - amelynek munkacíme jelenleg Szerelem a legfölsőbb szinteken, Alekosz egyik mondása alapján - valószínűleg késő tavasszal vagy nyáron lesz képernyőn, napi egy órában tervezik, de négy hétnél nem tartana tovább. A VV4 utáni gyors kezdés tűnik logikusnak, nyáron ugyanis már uborkaszezon van, sokkal kevesebbet költenek a tévécsatornák, mert ekkor a nézettség is erősen csökken, a reklámozók sem annyira aktívak, mint október és december közt. Az őszi kezdés az induló X-Faktor vagy a nagyon hasonló stílusú párkeresős trash reality, az I Love Gjoni mellett nem volna adekvát - és még az is elképzelhető, ilyen nézettség mellett, hogy jön az ötödik Való Világ.

Három esetben maradhat el a műsor: ha időközben Alekosz benn a villában összejön Anikóval vagy Évával (amire csekély az esély), ha nem tetszik neki a saját párkereső tévéshow ötlete és nemet mond, vagy ha a castingfelhívásra nem jön össze elegendő, tévéshow szepontjából használható, kellően csábos és bevállalós női jelentkező. Az ötlettel a VV4-ben szerzett barátja, Olivér fogja megkeresni kiesése vagy a finálé után, persze a görög reakciót is veszik a kamerák. Az RTL Klub abban bízik, hogy olyan szerződést tesz majd elé, amit alá fog írni, és meggyőző lesz majd számára a látvány, ha addigra összejön tizenhat-tizennyolc nő.

 

A koncepció egyszerű: amíg Alekosz benn van, addig bajtársa, Olivér és a castingstáb válogat a műsorba jelentkező lányok közül, nagyjából egy hónapon át. A VV4 után a kiválasztottak beköltöznek a villába (az optimális létszám tizenhat körül van), majd egyéni és csoportos randira mennek Alekosszal, több ízben. A furcsa szófordulatai miatt kedveltté lett biztonsági őr, akire lagzis-mulatós karrier is vár a későbbiekben, valamilyen ceremónia keretein belül, szabályos időközönként hazaküld néhány reménykedő nőt, míg végül egy marad, akinek megkéri a kezét.

A realityben - amennyiben létrejön - biztosan szerepelne tanácsadóként Olivér: vele láttunk már leforgatott szpotot, ez hétfőtől fut majd a csatornán, akkor kerül ki az internetre. A párkeresőben (nem potenciális jelöltként) egy meg nem nevezett lány is feltűnhet a VV4-ből: erre talán Anikónak van a legtöbb esélye, mert az RTL-esek szerint jól mutat a képernyőn, szereti a kamera, és összeszedetten, szépen beszél.

Mit szólsz hozzá?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr942749458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása