Nem bírja az iPhone a telet!

2011.01.30. 18:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Megint baj van a legújabb és legjobban kinéző iPhone verzióval, a négyessel: egyre szaporodnak a hírek arról, hogy a fém-üveg szerkezet használhatatlanná válik, ha a téli hidegben arra vetemedünk, hogy kint a szabadban használjuk.

Az Apple egyébként a specifikációk közt is megadja, hogy a telefont nulla és harmincöt fok közt szabad működtetni, ellenkező esetben rövidebb akkuidővel vagy ideiglenes működésképtelenséggel kell számolni. Finnország fogyasztóvédelme már vizsgálódik az ügyben, hiszen az országban négy hónapon keresztül fagypont alatti a hőmérséklet, amely nem ritkán a -20°C-ot is eléri. A jelek szerint pedig a vásárlásról erről az aprócska tényről elfelejtik tájékoztatni a vevőket.

Nemrég Norvégiában az Apple szerviz pedig egyszerűen megtagadta az egyik ügyfélnek a garanciális javítást. A bolt szerint a -12 fokos idő garanciavesztést vont maga után, a vásárló azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a kocsiban zenetárként használt eszköz akkor adta meg magát, amikor az autót már húsz fokra felfűtötte a légkondi. Összehasonlításképp a Sony Ericsson X10 mínusz tíz fokig ellátja a felhasználót a napi Angry Birds adagjával, a Motorola Defy pedig - ahogyan azt Sanci kollégám is bemutatta - a hóban is vígan elvan.

Mit szólsz hozzá?

 

Hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr452625829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása