VV4: Olivér feladta a versenyt!-(gokart)

2011.01.29. 13:16 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Néhány játékost, köztük Olivért is megajándékozták azzal, hogy részt vehetett egy gokartversenyen, melyet végül kénytelen volt kihagyni.

Olivér már a bemelegítésnél megerőltette magát, amelynek következtében kénytelen volt kihagyni az ajándékba kapott versenyt. A villa lakóit amiatt jutalmazták gokartozással, mert sikerült teljesíteniük a Tour de Villát. A bicikliversenyben 200 kilométeres távot kellett megtenni, ezt a nézők szavazták meg a lakók számára - adta hírül a Blikk.hu.

 

Többen is hasonlóan jártak

Az ajándékprogram első része még nem volt éles verseny, csupán gyakorlás, ám többen, így Olivér, Béci és Alekosz is annyira fájlalta a karját, hogy végül kénytelenek voltak a szervezők orvost hívni hozzájuk. Baleset nem történt, így minden bizonnyal a fájdalmak a néhány nappal ezelőtti szkander következményei, ott erőltethették meg izmaikat a fiúk.

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr752622901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása