Vicces titkok, amiket biztosan nem tudtál a Reszkessetek, betörők! című filmről

2010.12.26. 10:53 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

"Az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek, betörők! karácsonykor"- állítja a népszerű mondás, és milyen igaz, enélkül az infantilis módon vicces, ikonikus vígjáték nélkül már el sem tudnánk képzelni az ünnepi TV műsort.

Ugye te is láttad a filmet? Tetszett?

Mint mindegyik alkotásnak, ennek is vannak érdekes kulisszatitkai, amiket a Neon most örömmel oszt meg veletek. :)

"Woooaaaa...Buzz, a barátnőd!" - a lány a képen valójában egy fiú!

A rendező, Chris Columbus szerint túl kegyetlen lett volna egy szerencsétlen lányt olyan rondának bélyegezni, hogy a fényképétől még egy kisgyerek is megijed, így hát egy molett kissrácra adtak szőke parókát, s megkérték, hogy vicsorogjon vérfagyasztóan. Íme az eredmény:

Robert De Niro, mint Harry?

A kegyetlen, de annál ügyetlenebb betörőpáros egyik tagjának szerepére Robert De Niro-t álmodták a készítők, ám a színész visszautasította az ajánlatot. Így került a képbe a szerintünk bűnözőként sokkal meggyőzőbb Joe Pesci.


 

A Szennyeslelkű Angyalok valójában nem létezik

A legendás szállóigét, a "Tartsd meg az aprót, te mocskos állat"-ot és a Kellemes karácsonyt, te mocskos állat...és boldog újévet!"-et tartalmazó gengszterfilmek kizárólag a Reszkessetek betörők! számára létrehozott fiktív alkotások. Ki gondolta volna? :)

 

Veszélyes munkakörülmények - Macaulay valóban megsebesült! 

Az egyik jelenetben Harry megharapja Kevin ujját, a harapás azonban túl jól sikerült, így a kisfiú valóban egy látható sebbel fejezte be aznap a forgatást. Aúúú!

Csak óvatosan a pókokkal!

Buzz tarantulája, amely gyakorlatilag megmentette Kevin életét, egyetlen jelenet erejéig kerülhetett rá a Marvint játszó Daniel Stern arcára. A színésznek egyébként csak mímelnie szabadott az ordítást, hiszen az erős zajok megriasztják és támadásra késztetik a pókokat, így az adott snitt utószinkronnal készült el.



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr782539592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása