VV Szandika kisebb ajkakkal jön ki a villából!

2011.02.20. 15:36 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás

A szépség iránti vágy egyidős az emberiséggel. Az orvostudomány és a technika előrehaladtával ma már éveket tudnak fiatalodni azok, akik alávetik magukat a legújabb szépészeti beavatkozásoknak.

Hazánkban jelenleg a legnépszerűbb irányvonal talán az ajakfeltöltés, köszönhetően Kelemen Annácska, Geronazzo Mária és VV Szandika intenzív médiajelenlétének. Könnyen lehet, hogy honfitársaink Angelina Jolie telt ajkait irigyelték meg, bár az megemlítendő, hogy Jolie szája valódi, ellentétben a három hazai „grácia” lepénylesőjével. Ráadásul a csücsöri csajok mindannyian túllőttek a célon, és érzéki ajkak helyett kacsacsőrre emlékeztető szájuk lett.

– Mindig kapom a kritikákat, hogy túl sok rajtam a mű dolog. Fő a természetesség, ugye? De nem nekem – jelentette ki öntudatosan a ValóVilág plasztikcicája.

Annácska és Szandika esetében az orvosok úgynevezett felszívódó implantátumot használtak, amelyeket újra kell tölteni. Ez körülbelül félévenkénti beavatkozást jelent az elszánt ajaknagyobbítóknak.

Szandika nyíltan vállalja, hogy mellét, ajkát feltöltette, s hogy még most is túl természetesnek tartja formáit
Fotó: Móricz István

 

A felszívódó anyagok általában kollagén alapúak, amelyeket állati szövetekből vonnak ki, esetleg lehetnek még a mesterséges úton előállított hilauronsavból. Utóbbi előnye, hogy jóval kisebb az allergiás reakció esélye. Annáról és Szandiról nem tudni, melyik összetevőtől nyerték el jelenlegi szájméretüket, az azonban érdekes egybeesés, hogy a közelmúltban mindkettőjükről felröppentek olyan hírek, hogy szájuk valamitől fölrepedt, és a benne lévő idegen anyag szivárog. Igen, ez is benne van a pakliban. Annácskával ellentétben a pornós múltját nem tagadó Geronazzo Mária biztosra ment: saját bevallása szerint összesen hat plasztikai műtéten esett át, ezekből öt ajaknagyobbítás volt. Az ötvenhárom éves „szájhősnek” szilikon duzzasztja hatalmasra legfontosabb munkaeszközét, ami még sérülés esetén sem szivárog, szívódik fel, ám esetleges eltávolítása komoly summába kerül. Mária azt állítja, hogy csakis magának akar leginkább tetszeni. Ezt el is érte.

– Az egész életemet annak szenteltem, hogy szép legyek. Szájfeltöltésen, szemhéjműtéten és egy teljes arcbőrfeszesítésen estem át. A szájfeltöltést leszámítva a műtétjeim célja az volt, hogy újból a fiatal önmagamat lássam a tükörben. A saját magam örömére változtattam a testemen, nem pedig azért, hogy másoknak imponáljak vele – mondta el Mária a Borsnak egy korábbi interjúban.

A civilizált országokban a plasztikai sebészek egyébként manapság már ritkán injekcióznak az ajakba nem felszívódó anyagot.

Mit szólsz hozzá?

 

borsonline



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr902674816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki utálja a szopós szájuakat 2011.03.02. 12:02:40

Ennek az útszéli luvnyának mitől van ekkora arca?????????????

süti beállítások módosítása