Hét híre! Ambrus Zoli elhagyja a Mirigyeket!

2011.01.28. 16:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Budapest - Mindennek ára van, ha valaki tudja ezt, akkor az Ambrus Zoli, az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja.

 A férfi alig pár évvel ezelőtt élet és halál között lebegett egy súlyos autóbaleset következtében, a felépülése lassan és küzdelmesen sikerült, de alig telt el egy év, máris belevetette magát a humornyolcas munkájába.

Ambrus Zoli elhagyja az Irigy Hónaljmirigy zenekart

 

Az Irigy Hónaljmirigy tavaly egész évben ünnepelt, 20 éves jubileumuk jóvoltából egymást követték a rendezvények, a koncertek, az események, amelyet Ambrus Zoli becsülettel végigcsinált. Ám egy lapunknak eljuttatott közleményből kiderült, a zenekar tagja mégsem bírta a hajtást és egy időre visszavonul a nyolcas életéből.Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében, a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól a média pörgéséből és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem következményében az egészségemre ennél több időt kell fordítani, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem - írta Ambrus Zoli  a közleményben.

Persze a mirigyek így is nyolcan maradnak, Zoli pihenése alatt a szerepléseknél  Csarnoki „Atom" Anti egészíti ki a csapatot.

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr622621321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása