Tolvai Reni nem akar a szerelmével lakni!

2010.12.29. 20:12 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Hiába a több tíz milliós nyereménylakás, Reni inkább egyedül szeretné élvezni a luxuskörülményeket, míg szerelme, Kállay-Saunders András a táncosaival költözik majd össze.

Érthetetlen fordulat, hogy a Megasztár 5 szerelmespárja mégsem költözik össze, habár a luxuslakással minden adott volna, hogy boldogan éljenek együtt. Hiába vallottak néhány napja ország-világ előtt romantikusan szerelmet egymásnak, már most visszakoznak. Különös, hogy miért  nem vágyik a tehetségkutató győztese arra, hogy végre több időt tölthessen együtt Andrással, főleg azok után, hogy elismerték, alig jut idejük egymásra.

Az énekesnő azzal indokolta váratlan döntését, hogy nem szeretné, ha kapcsolatuk olyan lenne, mint egy házasság, és szerinte így sokkal izgalmasabb is lesz - írta a Blikk.hu. "Így is sokat találkozhatunk, ráadásul azt sem tudom, milyen egyedül lakni, és még annyira fáradt vagyok, nem pihente ki az agyam a Megasztárt" - magyarázta a Megasztár 5 nyertese.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr812546832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása