Friss VV5 hír! Arénává változik a ValóVilág 5

2011.08.11. 14:39 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Minden eddiginél több újdonsággal indul útjára szeptemberben a ValóVilág 5. A műsor alcíme „Aréna” lesz, utalva a szereplők közti ádáz küzdelemre, aminek tiszteletére a csatorna egy új épületet is felhúz a villa mellé.

A legek valóságshow-ja érkezik ősszel az RTL Klub képernyőjére. A leghosszabb ValóVilágot ígérik a műsor készítői, amiben az eddigi legkeményebb harc várható majd. Mindemellett a korábbiakhoz képest a legtöbb lakó költözik majd be a kulipinytyóba, ami annak köszönhető, hogy a beszavazóshow-k keretében több kategóriába sorolják a jelölteket, mint eddig. A reality ötödik szériája az „Aréna” alcímet kapta, utalva ezzel a szereplők közötti ádáz csatározásra, amire a szerkesztők szándéka szerint számíthatunk.

– Szeptember 12-én indul a ValóVilág 5 – Aréna. A korábban augusztusra tervezett startot azért csúsztattuk el pár héttel, mert komoly átépítést hajtunk végre a villa területén. A műsor alcíméhez híven ugyanis felhúzunk egy hatalmas arénát a lakórész mellé, aminek majd különleges szerepe lesz a következő hónapok során. Emellett a villa belső tere is megváltozik, a korábbi színes bútorok és fal helyett, a sötét, szürkés színek dominálnak majd, ezzel ráerősítve arra, hogy valóban egy luxusbörtönben folyik majd a küzdelem – magyarázta Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa, aki egyelőre többet nem árult el a rejtélyes épületről.

A villa belseje szürke és komor lesz, mint egy igazi börtön
Fotó: RTL Klub

 

– Emellett számos szabályt megváltoztattunk, hogy még jobban kiélezzük a konfliktusokat és a taktikázást – tette hozzá Dobsi, aki azt is elmondta, hogy immár hetven főre csökkent a szereplőválogatásokon kiválasztott személyek száma. Őket már csak hajszál választja el attól, hogy egy-egy kategória tagjaként a nézők szavazatait segítségül hívva bekerülhessenek majd a budafoki luxusbörtön falai közé.

Noha a szereplőválogatás egyszer már lezárult, most mégis újabb helyek kiadók a kíváncsi nézők milliói számára bekamerázott villába.

– Az eddigi 18 ezer jelentkezőt már mind meghallgattuk, azonban továbbra is várjuk az újabb vállalkozó kedvű villalakó-jelölteket, ugyanis négy kategóriában még nem teljes a mezőny. Eszerint a szerkesztők, köztük a VV 3 győztese, Miló még keresnek alfahímeket, dörzsölt taktikusokat, temperamentumos vadmacskákat, valamint gátlástalan cselszövőket – tette közzé felhívását Dobsi, majd hozzátette: mindegyik csoportba a három legerősebb jelöltet szeretnék csatába indítani a beszavazóshow-k alatt, ezért is nyitották ki újra a válogatóhelyiségek kapuit.
T. D.

bors

Várod már? Nézni fogod?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr933146093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása