Charlie Sheen új sorozatot kapott

2011.07.19. 14:01 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Charlie Sheen a Ki nevel a végén? sorozatváltozatában kapta meg az egyik főszerepet, Jack Nicholson karakterét viszi tovább.

Pletykaszinten már korábban felmerült, de csak július 18-án vált hivatalossá, hogy a Két pasi - meg egy kicsi-ből kirúgott Charlie Sheen (balhéival rendszeresen foglalkoztunk) új sorozatban szerepel. A széria a Ki nevel a végén? című, 2003-as vígjáték alapján készül, melyben eredetileg Jack Nicholson és Adam Sandler játszott: Sheen az előbbi karakterét viszi tovább, vagyis egy dühkezelési kurzus vezetőjét fogja alakítani, akinek magának is segítségre lenne szüksége.

A sorozat egyik producere Joe Roth, aki több nagyfilmben is dolgozott már együtt Sheennel, olyanokban, mint A nagy csapat, A vadnyugat fiai vagy A három testőr. A produkció nem egy tévécsatorna megrendelésére készül, később fognak házalni vele; ami elég rizikós, tekintve, hogy Sheen a Két pasi - meg egy kicsi körüli botrányok után jelenleg egy százmilliós perben áll a Warner Bros.-szal - így a csatornák vezetői valószínűleg kétszer is meggondolják, hogy akarnak-e vele dolgozni.

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr223080150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása