Damu bepereli a TV2-t?

2011.01.15. 19:58 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Damu Roland meggyőződése, hogy bebizonyosodik ártatlansága, s akkor ügyvédei eldöntik, indítanak- e pert a TV2 ellen, amely kitette a színészt, amikor nemi erőszakkal gyanúsították meg.

Damu Roland haragszik egykori munkaadójára, a TV2-re. A Jóban Rosszban hajdani sztárja szerint a kereskedelmi csatorna az első adandó alkalommal cserbenhagyta.

– Méltatlan, ahogy a TV2 viselkedett velem – mondta Várnagy Előd egykori alakítója. – Azért neheztelek, mert hat évig voltam a Jóban Rosszban vezető színésze, a TV2 zászlóshajója és emblematikus figurája, a csatorna csinált belőlem rosszfiút, akivel mindenki azonosít. Aztán, amikor bajba kerültem, gondolkodás nélkül kiadtak a sajtónak. Azért is haragszom, mert a fogdában ültem, még a vallomásomat sem tettem meg, de a TV2 már kiadott egy közleményt, hogy megszünteti a munkaviszonyomat. Akkor küldték ki a felmondást a lakásomra, amikor bent voltam a börtönben. Tudták, hogy nem tudom átvenni. Milyen eljárás ez? – sorolta sérelmeit Damu.

A színész úgy érzi, méltatlanul bánt vele a kereskedelmi csatorna
Fotó: Bánkúti Sándor

 

Ha a színész sorsa az általa remélt forgatókönyv szerint alakul, a bíróság felmenti a nemi erőszak vádja alól. Kérdés, hogy ez után visszatérhet-e élete a régi kerékvágásba. A jelek szerint aligha. A TV2 és a Jóban Rosszbant gyártó cég egybehangzóan állítja: többé nem kívánják foglalkoztatni Damut, és a jogi következmények sem aggasztják.

– A produkció nem tart munkaügyi pertől – nyilatkozta lapunknak Nagy Tamás, a sorozat producere, ennél többet azonban nem kívánt mondani.

Pedig nem példátlan a hazai szappanoperák történetében, hogy egy színész visszaveszi szerepét. Az RTL Klub Barátok közt című sorozatában Karalyos Gábor helyettesítette Németh Kristófot, amikor a Kertész Gézát alakító színész bokája begyulladt. Gyógyulása után Kristóf újra belebújhatott a figura bőrébe.

Damu Roland egyelőre nem tudja, harcolni fog-e Várnagy Előd szerepéért.

– A sorozat forgatásával járó felfokozott tempó most nem hiányzik. Később az ügyvédeim döntik el, indítsunk-e munkaügyi pert a TV2 ellen. Amíg le nem zárul az ügyem, ennél többet nem akarok ehhez hozzáfűzni – mondta Damu.

Mit szólsz hozzá?

 

 

borsonline



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr612586399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása